100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II Hatchback 2.0 D 63PK
Bouwjaar 03.1984 - 06.1987

Remblokken MAZDA 626 II Hatchback 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblok montagesets voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 II Hatchback 2.0 D past. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Remblokken MAZDA 626 II Hatchback kopen

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Zachte remblokken

Gietijzer komt minder veel voor als component. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA WiellagersDODGE ABS sensorenIVECO Remschoenen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.