100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II Hatchback 1.6 80PK
Bouwjaar 03.1983 - 09.1987

Remblokken MAZDA 626 II Hatchback 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 626 II Hatchback 1.6 past. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Zachte remblokken

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken.

Remblokken MAZDA 626 II Hatchback kopen

Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.