100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 626 II 2.0 D 63PK
Bouwjaar 01.1983 - 06.1987

Remblokken MAZDA 626 II 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblok montagesets voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MAZDA 626 II 2.0 D dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remblokken MAZDA 626 II kopen

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.