100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 616 1.6 75PK
Bouwjaar 06.1973 - 02.1978

Remblokken MAZDA 616 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.

Remblokken monteren

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 616 1.6 komen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remblokken MAZDA 616 kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.