100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 4WD komen.

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen kopen

De auto kan naar links of rechts trekken. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remblokken monteren

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.