100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD 163PK
Bouwjaar 08.2008 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD kopen

Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Zachte remblokken

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken.