100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD 125PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2010

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een noodstop kan men beter vermijden.

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 MZR-CD kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Stationwagen komen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Er zijn in Europa wel honderden verschillende merken. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken monteren

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Remreiniger reinigt de remmen zeer goed.