100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D 129PK
Bouwjaar 01.2010 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Remsystemen voor personenwagens zijn een grote markt. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Je kunt bij ons betalen via {LIST}

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.2 D kopen

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS RemblokkenMG SpoorstangPORSCHE Fuseekogels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Stationwagen past.