100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR-CD 140PK
Bouwjaar 12.2007 - 12.2010

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR-CD kopen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Remblokken monteren

Elke MAZDA 6 Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.