100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR 155PK
Bouwjaar 01.2010 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ WiellagersSUBARU RemschoenenALFA ROMEO Wielnaven. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Stationwagen 2.0 MZR komen. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Remblokken MAZDA 6 Stationwagen kopen

Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.

Remblokken monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Akebono is een producent van Japanse remsystemen.