100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 147PK
Bouwjaar 03.2005 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Station Wagon 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Remblokken monteren

Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Station Wagon 2.0 komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Remblokken MAZDA 6 Station Wagon kopen

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.