100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Station Wagon 2.0 141PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Station Wagon 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken MAZDA 6 Station Wagon 2.0 kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Abs wordt in werking gezet door sensoren. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Station Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Deze meten de wielsnelheid.