100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 231PK
Bouwjaar 03.2018 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.5 kopen

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Zachte remblokken

Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemklauwenRENAULT WielnavenLANCIA Stabilisatorstangen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.