100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 4WD 175PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D 4WD kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan past. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. De auto moet een korte remweg hebben.

Remblokken monteren

Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Zachte remblokken

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.