100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 175PK
Bouwjaar 07.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D kopen

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen.

Remblokken monteren

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen.

Zachte remblokken

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.