100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR 4WD 166PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR 4WD kopen

De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zachte remblokken

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remblokken monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.