100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR 170PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Sedan 2.5 MZR komen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Zachte remblokken

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Remblokken MAZDA 6 Sedan kopen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemslangenDAIHATSU RemtrommelsFERRARI Fuseekogels. Deze meten de wielsnelheid.