100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD 185PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Elke MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD heeft een eigen VIN-nummer. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken MAZDA 6 Sedan kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Zachte remblokken

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.