100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD 125PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 MZR-CD kopen

Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Zachte remblokken

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.