100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.2 D 129PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.2 D kopen

Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.

Remblokken monteren

Elke MAZDA 6 Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Rem Fabrikanten gebruik allemaal verschillende compounds. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Zachte remblokken

Demonteren van een wiel moet als eerste. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: TOYOTA StuurkogelsISUZU WielnavenSAAB Remcilinders. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website.