100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.0 MZR 147PK
Bouwjaar 08.2007 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.0 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Sedan 2.0 MZR. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Remblokken monteren

Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Een auto remblok set monteren moet vakkundig.

Remblokken MAZDA 6 Sedan kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.