100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.0 DI 121PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.0 DI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Sedan 2.0 DI past. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MAZDA kopen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel.

Remblokken monteren

Remvloeistof of motorolie mag nooit op straat lekken. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.