100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.0 DI 136PK
Bouwjaar 06.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.0 DI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.0 DI kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 6 Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Zachte remblokken

Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.