100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 2.0 141PK
Bouwjaar 06.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Sedan 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan 2.0, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MAZDA 6 Sedan kopen

Remblokken moeten tijdig vervangen worden. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL HandremkabelsROVER DraagarmenBEDFORD Wielnaven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting.

Remblokken monteren

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.