100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Sedan 1.8 120PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Sedan 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Sedan 1.8, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA HandremkabelsMG RemblokkenKIA Spoorstang. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken MAZDA 6 Sedan kopen

Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e.