100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.5 MZR 4WD 166PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.5 MZR 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Elke MAZDA 6 Hatchback 2.5 MZR 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Trillende remmen komt vaak door overbelasting.

Zachte remblokken

Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemcilindersSUZUKI WiellagersFIAT Handremkabels. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE. De auto kan naar links of rechts trekken. Schokkend remmen van de auto betekend controleren.

Remblokken MAZDA 6 Hatchback kopen

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.