100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD 163PK
Bouwjaar 01.2009 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Fading ontstaat door te warme remblokken. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Zachte remblokken

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMART WielnavenALFA ROMEO DraagarmenOPEL Remschoenen.

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.2 MZR-CD kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Hatchback. De auto kan naar links of rechts trekken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.