100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR-CD 140PK
Bouwjaar 08.2007 - 10.2009

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR-CD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR-CD kopen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Monteren van auto remmen luistert nauwkeurig. Te warme remmen is vaak een lange remweg.

Zachte remblokken

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Hatchback past. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Remblokken monteren

Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.