100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR 155PK
Bouwjaar 01.2010 - 12.2012

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer.

Remblokken MAZDA 6 Hatchback kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Zachte remblokken

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA.