100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR 147PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 MZR kopen

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.