100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR 120PK
Bouwjaar 08.2007 - 07.2013

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Brembo, Zimmermann, ATE, Jurid, Lucas en Bendix Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 6 Hatchback 1.8 MZR past. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remblokken MAZDA 6 Hatchback kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.