100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 147PK
Bouwjaar 03.2005 - 08.2007

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 kopen

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 6 Hatchback.

Remblokken monteren

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemtrommelsSSANGYONG RemslangenMINI Spoorstang.

Zachte remblokken

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.