WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 6 Hatchback 2.0 141PK
Bouwjaar 08-2002 - 08-2007

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 6 Hatchback 2.0 kopen

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 6 Hatchback komen.

Remblokken monteren

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Zachte remblokken

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.