100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 1.8 MZR 116PK
Bouwjaar 09.2010 - tot heden

Remblokken MAZDA 5 1.8 MZR

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 5 1.8 MZR kopen

Wij controleren altijd bij de MAZDA 5 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor.

Remblokken monteren

Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Zachte remblokken

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.