100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 2.3 155PK
Bouwjaar 09.2006 - 12.2010

Remblokken MAZDA 5 (CR19) 2.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Harde remblokken

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Remblokken moeten tijdig vervangen worden.

Goedkopen remblokken MAZDA 5 (CR19) 2.3

Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 5 (CR19) komen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remblokken MAZDA kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.