100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 5 1.8 116PK
Bouwjaar 02.2005 - 05.2010

Remblokken MAZDA 5 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw MAZDA 5
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 1755Q
Levertijd 2-3 dagen
achterzijdeachterzijde
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Remsysteem: ATE
Gewicht: 0,03 kg
Inbouwplaats: achterzijde
47% Korting
8,47
15,98
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Remblokken MAZDA 5 1.8 kopen

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine.

Zachte remblokken

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Remblokken monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De auto kan naar links of rechts trekken.