100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 2.0 D 71PK
Bouwjaar 09.1998 - 05.2004

Remblokken MAZDA 323 S VI 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Zimmermann, Textar, ATE, Bosch, Brembo, ABS, Bendix en TRW Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 S VI 2.0 D, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MAZDA 323 S VI kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Fading ontstaat door te warme remblokken. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER SpoorstangINFINITI StuurkogelsLDV Stabilisatorstangen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.