100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 1.6 109PK
Bouwjaar 09.1998 - 02.2001

Remblokken MAZDA 323 S VI 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA 323 S VI 1.6 kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Een noodstop kan men beter vermijden.

Remblokken monteren

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Stuurkogels staan niet in verbinding met remmen.

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA 323 S VI komen. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.