100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S VI 1.3 16V 73PK
Bouwjaar 09.1998 - 01.2001

Remblokken MAZDA 323 S VI (BJ) 1.3 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Goedkopen remblokken MAZDA 323 S VI (BJ) 1.3 16V

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken MAZDA 323 S VI (BJ) kopen

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Harde remblokken

Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.