100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 S V 1.6 TD 82PK
Bouwjaar 05.1994 - 09.1998

Remblokken MAZDA 323 S V 1.6 TD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 S V 1.6 TD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch en Brembo Remblokken moeten tijdig vervangen worden. De auto kan naar links of rechts trekken.

Remblokken MAZDA 323 S V kopen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemklauwenPONTIAC RemblokkenVAUXHALL Remslangen.

Zachte remblokken

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.