100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 P V 2.0 D 71PK
Bouwjaar 10.1996 - 09.1998

Remblokken MAZDA 323 P V 2.0 D

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Zachte remblokken

Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 P V 2.0 D past. Fading ontstaat door te warme remblokken. Elke MAZDA 323 P V heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken MAZDA kopen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.