100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 P V 1.3 16V 73PK
Bouwjaar 10.1996 - 09.1998

Remblokken MAZDA 323 P V 1.3 16V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Zachte remblokken

Ieder voertuig heeft een andere remweg. Deze meten de wielsnelheid. Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer.

Remblokken monteren

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA 323 P V 1.3 16V, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Abs is een veiligheidssysteem op de auto. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 P V dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Warmte behandeling bepaald het in remmen van de remblok set. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.