100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.5 75PK
Bouwjaar 05.1986 - 05.1989

Remblokken MAZDA 323 III Station Wagon 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken MAZDA 323 III Station Wagon 1.5 kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI WielnavenSUBARU RemklauwenCADILLAC Remcilinders. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Een noodstop kan men beter vermijden.

Remblokken monteren

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Zachte remblokken

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Elke MAZDA 323 III Station Wagon heeft een eigen VIN-nummer. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.