100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Station Wagon 1.3 68PK
Bouwjaar 01.1986 - 06.1987

Remblokken MAZDA 323 III Station Wagon 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken MAZDA 323 III Station Wagon 1.3 kopen

Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemklauwenALFA ROMEO DraagarmenDAIHATSU Remblokken. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).

Remblokken monteren

Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 III Station Wagon dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken.

Zachte remblokken

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Schokdempers behoren ook tot de veiligheidsonderdelen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.