100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III Hatchback 1.6 4WD 136PK
Bouwjaar 06.1986 - 03.1987

Remblokken MAZDA 323 III Hatchback 1.6 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Warm remmen is met gekeurde blokken niet nodig. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen.

Remblokken MAZDA 323 III Hatchback 1.6 4WD kopen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU.