100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.6 GT Turbo 140PK
Bouwjaar 10.1985 - 11.1991

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT Turbo kopen

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Zachte remblokken

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III. U kunt hier zoeken op kenteken en de juiste remblokken vinden voor uw auto, u heeft keuze uit 2 verschillende kwaliteiten originele kwaliteit van ABS of de premium remblokken van Brembo. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.