100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.6 GT 105PK
Bouwjaar 01.1986 - 12.1988

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT kopen

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA 323 III.

Remblokken monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.