100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.6 GT 85PK
Bouwjaar 11.1986 - 10.1989

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen.

Remblokken MAZDA 323 III 1.6 GT kopen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Elke MAZDA 323 III heeft een eigen VIN-nummer. Vaak moeten auto remblokken eerst in geremd worden. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Zachte remblokken

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.