100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.5 75PK
Bouwjaar 08.1985 - 05.1989

Remblokken MAZDA 323 III 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Anti piepplaten zorgen voor meer comfort van het onderdeel.

Remblokken MAZDA 323 III 1.5 kopen

Hoe harder de auto rijdt tijdens de noodstop des te warmer worden de schijven. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wij controleren altijd bij de MAZDA 323 III dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe veren. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).

Zachte remblokken

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Zo weet u zeker dat de remblokken en remschijven op uw auto passen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.