100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA 323 III 1.3 60PK
Bouwjaar 08.1985 - 05.1989

Remblokken MAZDA 323 III 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA 323 III 1.3 past. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remblokken MAZDA 323 III kopen

Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.

Zachte remblokken

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Technische specificaties van auto remblokken staan op RemOnderdelen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.